Anatomix Klinikk

Anatomix medical clinic

Foten er stadig en forsømt del av kroppen. For den enkelte blir ikke føttene tatt mye hensyn til før den begynner å melde fra om problemer. Først da forstår man hvor viktig god funksjon er og hvor mye som man må forsake om man får smerter i føttene. 

Men det er ikke bare hos menigmann at føttene ikke får mye oppmerksomhet, dette gjelder også i den medisinske verden. 

Årsakssammenhenger, behandlingsalternativer og såle terapi blir ikke tillagt mye fokus under utdanningene og det er ikke mange som tar tak i dette området etter endt utdanning heller. 

Anatomix selger Superfeet såler til både butikker og klinikker. 

Superfeet kommer fra et ortopedisk verksted som går for å være et av de mest anerkjente i USA. Vårt tette samarbeide med dette fagmiljøet har åpnet våre øyne for helt andre måter å tenke biomekanikk og behandling på. 

Med base i denne måten å tenke biomekanikk på har vi siden blitt inspirert av behandlingsmiljøer i Australia, USA og Storbritannia, 

Denne inspirasjonen kombinert med vår egen manuell medisinske bakgrunn har ført til vår egen unike tilnærming til behandling av plager relatert til føtter.

I tillegg til behandlingen har vi også unike såle alternativer tilgjengelig på vår klinikk. Vi har alle såler fra Superfeet prefabrikerte såler, vi har custom Superfeet såler hvor vi med vakum støper sålen direkte på foten og vi har ortopediske såler laget i carbon og glassfiber med alle justeringsmuligheter fra Superfeet sitt moderfirma Northwest podiatric laboratory. Dine utfordringer, aktiviteter og fottøy bestemmer hvilke alternativer som er best for deg. 

 Det er mange faktorer som spiller inn for å få gode resultater.

Det er selvfølgelig forståelsen, men det er også teknikk, intensitet, hjemmeøvelser og timing. Dersom man ikke treffer på alle disse faktorene kan det være årsaken til at man ikke har fått resultater.

Dersom du jobber i butikk og har kunder som ikke blir bra av produktene du har solgt dem, du er kliniker som ikke har fått resultater med behandlingen eller du er en person med vondt i føttene så ta kontakt.

 

Anatomix Medical Clinic:

Adresse: Torggata 10, 0181 Oslo
Tlf: 22 33 10 33