Våre Kurs

Våre Kurs

Undervisning har alltid vært en sentral del av Anatomix sin virksomhet. Vi holder både kurs for sportsbutikker og rene fag kurs for medisinsk personell.

Det er et privilegium å kunne få hjelpe til i såvel store sportskjeder som på små klinikker for at folk skal få bedre fottøy og mindre plager i føttene. Anatomix sin kursserie er for medisinsk personell og omhandler fotens biomekanikk, bruk av såler i behandlingen og manuellmedisinske teknikker satt i system.

Dette er kurs som kommer til å gi alle helt nye verktøy å ta med seg tilbake til klinikken. Her får du verktøyene som vil kunne gjøre deg til ”den å gå til” for de vanskelige fot-pasientene.

Kursene passer for alle terapeuter som har pasienter med fotrelaterte problemer. Kursansvarlig, daglig leder i Anatomix Guy Robert Giltun, har jobbet som Naprapat siden år 2000 og har forelest i emnet i snart 15 år. Han har i mange år søkt å få bedre forståelse av fotens påvirkning på kroppen og de skadene og feilstillingene som oppstår i føttene.

Disse kursene er inspirert av det podiatriske- og det manuellmedisinske  fagområdet fra blant annet Skandinavia, USA, Australia og Storbritannia og er basert på så vel teoretisk kunnskap som på praktiske erfaringer.