Om Anatomix

Om Anatomix og våre agenturer

Anatomix AS ( Norge)/ Anix AB ( Sverige) er fremfor alt selskaper som distribuerer merkevarer til det nordiske markedet. I tillegg til agenturvirksomheten holder Anatomix også kurs for såvel sportsbransjen som det medisinske miljøet.

Grunnleggerne av Anatomix har manuell-medisinsk bakgrunn og har siden begynnelsen av 2000 tallet hatt ansvaret for opplæring og salg av Superfeet såler mot det medisinske markedet i Norge. Fra vårt arbeide med det medisinske markedet og tilbakemeldingene derfra, men også fra egne erfaringer med bruk av Superfeet på våre egne klinikker, så vi hver dag hvordan Superfeet hadde et produkt som var annerledes og hjalp folk som ikke hadde blitt hjulpet før. Superfeet er blant de største såle merkene i verden men var ikke blitt stort i Norden. 

Ved etableringen av Anatomix ble det derfor definert to hovedmål for virksomheten og det var å etablere samarbeid med de beste sportsbutikkene i Norge samt å utdanne og kurse medisinsk personell til å bli bedre på føtter. 

Vi har i dag de fleste av de beste butikkene i markedet som kunder og vi har hatt hundrevis av medisinsk personell på kurs hos oss. Men det er fremdeles mye igjen å gjøre. 

Plantar Fasciitis er en plagsom lidelse som mange ikke blir kvitt. 

På reise i USA kom vi over Strassburg sock som vi ikke hadde sett i markedet her i Norge. Vi fikk agenturet på produktet og den har siden hjulpet utallige mennesker med smerter i fotbuen og hælen. Kombinasjonen Superfeet såle, Strassburg sock og en god behandler er en oppskrift på behandling av plantar fasciitt som sjeldent slår feil. 

I 2015 ble vi introdusert for det franske sokkemerket Monnet. I Monnet fant vi et firma som hadde en anatomisk tilnærming til sine produkter som vi fant at passet oss veldig godt og som passet godt sammen med våre produkter. De hadde produkter som vi ikke har sett maken til i markedene alpint, langrenn, hiking og løp. Da dette er markeder vi jobber mye med i utgangspunktet førte det til at vi tok inn Monnet socks i vår portefølje for distribusjon for de nordiske landene.

På tross av fantastiske varme sokker fra Monnet så vi fremdeles behov for å kunne ha varme i alpinstøvlene en gang i blant enten via såle eller sokker med varme i. Alpenheat er et Østerriksk firma med lange tradisjoner i å lage alt med varme. De har også en rekke produkter for tørking av sko og klær. 

Alpenheat har en produktlinje som vi så at det var stort behov for i våre kalde, våte omgivelser i norden og vi har derfor valgt å ta disse produktene til markedet her.  

Utallige mange ganger har jeg hørt frustrasjonen fra brukere av ortopediske såler over mangelen på valgmuligheter og pent design på fottøy hvor de får plass til såler. Utfordringen har vært ennå større når det kommer til å finne sandaler som har god oppbygning eller som du kan bruke såler i. Når vi ble introdusert for Revere sko og sandaler som har løst dette problemet var vi ikke i tvil om at dette var en merkevare vi ønsket å jobbe med i det nordiske markedet. Ikke bare har de komfortable sko og sandaler med uttagbare såler de har også et design som overgår hva vi har sett i dette markedet. I tillegg til dette har Revere flere spesielle fordeler som gjør produktene deres unike noe som vi mener de nordiske føttene fortjener. 

Er du barn, har du vondt i ryggen, eller gidder du ikke å bøye deg da er ikke det å knyte lissene det du liker best. 

Hickies elastiske lisser løser dette problemet og har en unik løsning på hvordan du individuelt kan tilpasse de elastiske lissene til dine preferanser og aldri knyte lissene igjen. 

Vår mangeårige samarbeidspartner Superfeet har vokst i mange år og kjøpte i 2019 opp det det Belgiske selskapet RS Scan. Anatomix tok med det også over som distributør for Norge og Sverige. RS Scan leverer et av markedets mest nøyaktige ganganalyse systemer. Anatomix AS vil med dette kunne tilby nye spennende muligheter for våre kunder både med hensyn til analyse, behandling og salg av fottøy og såler. 

 

For ordre eller spørsmål:

Epost: post@anatomix.no
tlf : 22 33 10 32

Websider til merkevarer:

Guy Robert Giltun
Daglig leder

Are Bjørnerud
Kurs/salg

Kristine Giltun
Økonomiansvarlig